IEDEREEN BORSBEEK

Ann Vereycken

Iedereen Borsbeek

Plaats 11

Ann Vereycken

Ann Vereycken

Over Ann

Als kind woonde ik in Borsbeek-West en was Chiro Sint Rita m’n tweede thuis. Politiek is me niet vreemd, ik was al gemeenteraadslid en gemeenteraadsvoorzitter. Ik heb niet anders geweten dat m’n vader ‘s avonds naar het gemeentehuis ging. En dat zal ik ook graag voor jullie doen in de volgende 6 jaren.

Verder ben ik getrouwd met Joeri en mama van Daan (20), Marthe (18) en Fien (17). In m'n vrije tijd speel ik tafeltennis en ben ik actief bij het voedselteam van Borsbeek. Afspreken met familie en vrienden nemen ook een duidelijke plaats in. Ik ben blij dat ik groot geworden ben in een grote familie waar ik leerde rekening te houden met anderen en toch voor mezelf op te komen.

De ambitie van Ann voor Borsbeek

Iets kunnen betekenen voor de zwakkeren in onze maatschappij geeft me veel voldoening. Daarom geef ik met veel enthousiasme les aan laaggeletterde volwassenen. En daarom voel ik me in de 5 kernpunten van Iedereen Borsbeek het meest aangetrokken tot 'kansen voor iedereen' of meer bepaald 'we bieden steun op maat van iedereen die een duwtje in de rug nodig heeft’. En hier wil ik me dan ook in Borsbeek voor inzetten.

Contact
Corluylei 43b
ann.vereycken@telenet.be
Facebook

Terug naar de lijst