IEDEREEN BORSBEEK

Erik Huygh

Iedereen Borsbeek

Plaats 9

Erik Huygh

Erik Huygh

Over Erik

Geboren, opgegroeid en vergroeid met Borsbeek heb ik in de loop van de jaren in alle delen van onze prachtige gemeente gewoond (Borsbeek Dorp, Rosekapellewijk, Borsbeek West en nu in het Achterrot). Op elk van die plaatsen ben ik altijd zeer actief geweest in allerlei verenigingen (Chiro, Jeugdhuis sloep, Pluswerking +17, parochie Sint-Jan Berchmans, Adonis, Tafel 6, straatfeesten Mertensstraat, Tetterfeesten en 3-koningen Achterrot, Natuur, Repair Café, … ) en vooral ook op de vele plaatsen waar ik mee kom helpen.

Ook in de gemeente zelf was ik al actief als gemeenteraadslid, gemeenteraadsvoorzitter en als voorzitter van de werkgroep fort 3 die het masterplan opstelde waar we nu van mogen genieten.

Gestart als informaticus toen dat nog geen vanzelfsprekendheid was, groeide ik ook daar uit tot een succesvolle bezige bij wat resulteerde in verschillende functies als general manager en succesvolle ondernemer met meer dan 50 werknemers waaronder verschillende Borsbekenaren.

Mijn passie voor bedrijfsvoering toont aan dat financieel succes zeker te combineren valt met plezier, betrokkenheid, sociaal voelen en vooral met een supergrote passie, of je nu 21 of 65 bent.

Maar, mijn echte passie is en blijft Borsbeek en (nog belangrijker!) de Borsbekenaren. Vraag mij wat er goed is aan Borsbeek en trek maar wat tijd uit voor een uitvoerig antwoord. Vraag mij wat we nog beter kunnen doen in Borsbeek en het hek is helemaal van de dam. Ik zal je ook onmiddellijk vragen of je mee wil helpen om iets te realiseren.

De ambitie van Erik voor Borsbeek

Borsbeek is al fantastisch en we kunnen het nog prachtiger maken!

BORSBEEK moet voor IEDEREEN een fantastisch dorp zijn om te leven, te winkelen, te sporten, te wonen, te leren …. en daarom moeten we meer werk maken van een actief sociaal beleid, een doordacht woonbeleid, een actieve en warme integratie met rechten en plichten, maar vooral van een enthousiaste positiviteit en een fierheid op ons dorpje.

Contact
Corluylei 7
erikhuygh@hotmail.com
0498/911.727
Facebook
LinkedIn

Terug naar de lijst