IEDEREEN BORSBEEK

Peter Van Hoof

Iedereen Borsbeek

Plaats 14

Peter Van Hoof

Peter Van Hoof

Over Peter

Hoewel ik opgroeide in Boechout, woon ik ondertussen al bijna 30 jaar in Borsbeek. Velen kennen mij als organisator van de koers tijdens de jaarmarkt. Wat weinigen weten is dat ik zelf ook 15 jaar heb gekoerst en toen ook verschillende keren de jaarmarktkoers van Borsbeek heb gewonnen. Met onze vereniging ‘Vliegend Wiel vzw’ doen we er elk jaar alles aan om een mooi deelnemersveld aan de start van de wedstrijd te krijgen en zo Borsbeek op de kaart van het wielrennen te zetten.
Vele mensen vragen zich af waar ik werk, want heel veel van mijn tijd gaat natuurlijk naar ‘Vliegend Wiel vzw’. Ik werk in een drieploegenstelsel bij Agfa Gevaert. Dat geeft me volop mogelijkheden om mijn vrije tijd aan lokale Borsbeekse evenementen voor iedereen te besteden.
Zes jaar geleden kwam ik voor het eerst op bij de gemeenteraadsverkiezingen. Momenteel zetel ik als onafhankelijk gemeenteraadslid en de volgende zes jaar zou ik dat graag verderzetten, als vertegenwoordiger van de ploeg van ons dorp: Iedereen Borsbeek.

De ambitie van Peter voor Borsbeek

Ik heb heel wat plannen voor ons dorp. Als actief organisator van Borsbeekse evenementen, wil ik het hier uiteraard zo bruisend mogelijk houden, met ruimte voor zoveel mogelijk activiteiten. We kunnen daarbij nog werken aan de spreiding van de manifestaties en het ook beter communiceren ervan, als één jaarkalender. Zo kan iedereen meegenieten van zoveel mogelijk festiviteiten.
Daarnaast vind ik dat we dringend moeten investeren in onze wegen en fietspaden en dat we inspanningen moeten leveren om het sluikstorten terug te dringen.
Tot slot ben ik ook voorstander van duurzaam groenbeheer en de juiste aandacht voor de soorten planten die verspreid worden in ons dorp.

Contact
August Van Putlei 122
0496/51 30 63
peter.van.hoof@telenet.be
Facebook

Terug naar de lijst