IEDEREEN BORSBEEK

Thomas Ceulemans

Iedereen Borsbeek

Plaats 15

Thomas Ceulemans

Thomas Ceulemans

Over Thomas

Ookal ben ik niet geboren in Borsbeek, toch heb ik steeds sterke banden gehad met dit mooie dorp. Mijn grootouders langs beide zijden van de familie woonden al in Borsbeek. Die langs moederszijde hebben altijd met heel veel passie sla, tomaten en andere groenten gekweekt in de Oude Haegevelde. Ook op JEEDEE heb ik als kind vele uren doorgebracht, toen we op bezoek waren bij mijn grootouders in de Hulgenrodestraat of om te kijken naar de voetbalmatchen waarin mijn vader speelde.
Deze sportieve genen hebben ertoe geleid dat ik op internationaal niveau aan judo heb gedaan. Ondertussen volgde ik een opleiding tot bio-ingenieur, die ik aanvulde met een buitenlandse MBA.
Ondertussen werk ik bij Nike: een bedrijf waar ik heel wat ervaring opdoe in het samenwerken in divers samengestelde teams. De ervaring van werken in een bedrijf waarin de klant centraal staat, is iets wat me in Borsbeek goed van pas komt: ook hier moet de gemeente vertrekken vanuit de noden van de inwoners.
Sinds 2005 woon ik samen met mijn vrouw in Borsbeek en ondertussen zijn daar 2 schatten van kinderen bijgekomen.

De ambitie van Thomas voor Borsbeek

Ik wil dat Borsbeek een dorp vol kansen wordt met opportuniteiten voor iedereen. Kansen om initiatieven te ontwikkelen, kansen om jezelf te ontwikkelen, kansen op vernieuwing en innovatie. Het innovatief denken moet deel worden van onze Borsbeekse cultuur om zo voor iedereen een toekomst te bieden die vertrekt vanuit vooruitgang.

Contact
Oude Haegevelde 30 2150 Borsbeek
Ceulemans_thomas@hotmail.com
0478516806

Terug naar de lijst